Libertatea de a crea

Am mai spus ca orice om a creat cel putin o data in viata o forma de arta, constient sau nu. Fie ca ne gandim la aranjarea unei coafuri, a unui aranjament floral sau asezarea unei compozitii pe panza sau chiar interiorul unui living, in fiecare dintre aceste exemple, se realizeaza un act artistic.

Cand lucram cu conceptele adica ideea din spatele efectului practic, frumusetea este cu atat mai mare cu cat nu exista limita de a cauta, a face referiri, a cauta surse de inspiratie si derivate ale unei idei. Se spune ca artistul, creatorul lucreaza cu toata pasiunea sa si dorinta de a realiza cea mai frumoasa lucrare pe care o poate lasa in urma sa.

Practic, isi implineste sinele prin daruirea cu care se implica si amprenta autentica pe care o lasa asupra muncii sale.

Mai exact, ideea din spatele unui produs finit pe care tu il cumperi sau il descoperi, nu este deloc un proces usor. Sunt etapele de dezvoltare asemenea unor filtre prin care ideea simpla prinde forme si culori, palpabile.

Nemarginirea, orizonturile indepartate sau esenta aducatoare de vitalitate ne pasioneaza pe multi. Arta presupune o cale de exprimare, un mod de a comunica celorlalti ceea ce vrei sa spui. Pana la urma, visarea este atat de benefica si usor de accesat ca sa nu mai spun despre efectele tamaduitoare si de conturare, pe care le poate avea.

Prezenta atat de realista, apartenenta in cadrul unei lumi atat de precisa si exacta, fara misterul unei surprize sau a unei simple bucurii, nu are farmec daca nu exista varietate.

Vorbesc despre acele lucruri pe care nu le poti pierde, nu le poate lua nimeni, pentru ca ele se transforma si continua sa existe doar ca altfel. Iar bucuriile din suflet intr-adevar, se materializeaza atat de minunat asupra a ceea ce vrei tu sa infrumusetezi precum un magician ce aplica bagheta lui magica deasupra unei buruieni care se transforma vazand cu ochii in unul dintre cele mai frumoase flori ale Pamantului.

807d5ec3938168a03b6de516a43e739c

Si nici macar nu ma refer la singuratate. O data ce ridici privirea observi ca mai sunt si altii care au convingeri asemanatoare si alaturi de care poti sa simti ca lumina devine din ce in ce mai puernica. Si mai calda.

In concluzie, sa dam startul unor creatii benefice indiferent de profesia pe care o avem, sa ne folosim libertatea constructiv iar energia atat de vitala sa ne invaluie sufletul cu multa bucurie.

Sa vedem culorile din picaturile de ploaie, culoare ce simbolizeaza reflexia LUMINII atat de prezenta.

Z. 80218

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s